Cursus 'Veggie voor Starters' op 15/11, 22/11 en 29/11

Met deze cursus, die bestaat uit drie lessen, kun je ontdekken dat de vegetarische keuken lekker en gevarieerd kan zijn, en bovendien handig kan ingepast worden in een drukke werkdag. In elke les geven we tips voor praktische gerechten voor huiselijk gebruik. De ingrediënten zijn makkelijk te vinden en het resultaat is origineel en verrassend lekker. De eerste les is eerder klassiek, met een cashewnotengebakje, een plantaardige quiche met pompoen en prei, balletjes in tomatensaus, fusilli met broccoli en amandelen en carpaccio van rode biet. De tweede les is mediterraan getint, met bereidingen zoals falafel, hummus, gevulde tomaten, tabouleh, een bladerdeegtaartje en geroosterde groenten. In de derde les maken we Oosterse gerechten, ondermeer rodelinzensoep, een exotische groentenburger, een snelle loempia, een seitanspiesje, een kokosstoofpotje en woknoedels. We sluiten af met een heerlijke rode vruchtentaart. Wedden dat je ook de vleeseters zult kunnen bekoren?

De les start telkens om 19u. en duurt tot max. 22u.

Na het eten ruimen we samen op.

Locatie: 
de vegetarische kookstudio
Tijdstip/uur: 
woensdag, 15 november, 2017 - 19:00
Prijs: 
99.00
U kan zich niet meer inschrijven voor deze activiteit.