Oosterse specerijen, op onze manier

De specerijen die zo fantastisch zijn in exotische gerechten kun je ook gebruiken op een onorthodoxe, speelse manier, en ze bijvoorbeeld gebruiken om klassieke recepten een andere touch te geven. Zo bedenk je dan een spaghetti met rodelinzensaus, die helemaal niet Italiaans gekruid is maar wel erg lekker. Je maakt kruidig courgettegebak, met de aroma’s van kokos en curry, en serveert ze met een origineel stoofpotje. Je bakt kruidige beignets van geraspte groenten, maakt een burger die ruikt naar India, en serveert daarbij mangochutney. Als dessert is er rijstpudding van plantaardige melk, gekruid met kardamom en saffraan.

Locatie: 
de vegetarische kookstudio
Tijdstip/uur: 
woensdag, 18 april, 2018 - 19:00
Prijs: 
37.00
Klik hier om te reserveren
Het email adres voor deze registratie.
Het aantal plaatsen die u wenst te reserveren. Er zijn nog 9 plaatsen over.