Gebakken ravioli met een spinazie-champignonsalade

Bereidingstijd: 
30 min
Personen: 
4

Super kindvriendelijk!

Materiaal: 
2 grote bakpannen
Ingrediënten: 
500 g verse ravioli gevuld met paddenstoelen
500 g champignons
250 g spinazie
1 doosje kerstomaten
4 koffielepels mosterd
4 eetlepels zonnebloemolie
1 bosje lente-uitjes
wat olijfolie
Bereiding: 

• Kook de ravioli 1 minuut in gezouten kokend water. Schep ze voorzichtig
uit de pan en laat ze uitlekken. Spoel ze af met koud water om te
verhinderen dat ze aan elkaar kleven.
• Reinig de champignons en snijd ze in schijfjes. Was en droog de spinazie
en hak ze grof. Snijd de kerstomaatjes doormidden en hak de lente-uitjes
in kleine stukjes.
• Vermeng de zonnebloemolie en de mosterd. Meng alle groenten en roer er
de mosterdolie door. Kruid met peper en zout.
• Verhit olie in twee grote bakpannen, verdeel de ravioli over de twee
pannen en bak ze. Roer ze tijdens het bakken af en toe om.
• Verdeel de groentesalade over de borden en schep er de raviolikoekjes op.