Veggie burgers, balletjes & broodbeleg.

Veggie burgers, balletjes & broodbeleg.

Vers is altijd het lekkerst. Daarom is het zo leuk als je zelf burgers, balletjes
en broodbeleg kunt maken. Het vraagt niet eens zoveel werk.
In dit boek vind je originele combinaties van noten en groenten, granen en peulen,
plantaardig gehakt en pittige smaakmakers die verwerkt worden tot burgers,
balletjes en broodbeleg. Elk recept is apart en zit boordevol smaak.
Soms zijn ze heerlijk klassiek, zoals de herfstburger met pompoen en hazelnoten, 
waterzooi met balletjes of gebakken champignonpaté.
Andere hebben een mediterrane twist. Proef maar eens van de Provençaalse
linzenburger met cashewnoten, de polentaburger met mais en paprika, de
risottokroketjes met tijm of de auberginetapenade met koriander. Helemaal
verrassend zijn de recepten met een oosterse toets. Een couscousburger met
de smaken van het Midden-Oosten, Thaise kokos-tofuburger, dahlballetjes
met yoghurt en koriander of oosterse groentesalade met iziki… een voor een
allemaal fantastische gerechten.
 
 
Dit boek is te koop in de boekenwinkel, bij EVA vzw, bij bol.com en in onze Vegetarische Kookstudio.