Zachte aroma's uit het Midden-Oosten

Met kruiden en specerijen zoals munt, komijn, kaneel, saffraan en gerookte paprika, en met smaakmakers zoals sesampasta en gepekelde citroen is het echt niet moeilijk om de sfeer van het Midden-Oosten in je keuken te toveren. Probeer de hummus met groene olijven of de köftespiesjes met pistachenootjes als hapje vooraf.  Experimenteer met döner kebab als stevige snack. En maak je tafelgenoten blij met aubergine, gevuld met zoete aardappel en feto/feta, serveer ze de groentecouscous met saffraan uit de oven of verras ze met een tajine met gepekelde citroen. Succes verzekerd!     

Locatie: 
de vegetarische kookstudio
Tijdstip/uur: 
woensdag, 28 september, 2022 - 19:00
Prijs: 
48.00
Klik hier om te reserveren
Het email adres voor deze registratie.
Het aantal plaatsen die u wenst te reserveren. Er zijn nog 11 plaatsen over.