SEITANBROCHETTE IN HAZELNOTENBESLAG

Personen: 
4
  
Voor 4 brochettes
200 g seitan
1 eetlepel sojasaus
100 g pastinaak
100 g vruchtvlees van pompoen
100 g boekweitmeel
2 dl water
60 g hazelnoten
peper en zout
1. Snijd de seitan in dobbelstenen en druppel de sojasaus erover. Kruid met peper en roer de seitan om.
2. Schil de pastinaak en de pompoen en snijd ze in dobbelstenen.
3. Maak 4 brochettes met afwisselend dobbelstenen seitan, pastinaak en pompoen.
4. Vermeng het boekweitmeel met het water, peper en zout.
5. Maal de hazelnoten fijn en roer ze door het boekweitbeslag.
6. Verwarm de frituurolie voor op 170 °C.
7. Bedruip de brochettes met het beslag zodat alle kanten mooi bedekt zijn.
8. Laat het mandje in de friteuse zakken en leg de brochettes rechtstreeks in de frituurolie. Frituur de brochettes goudbruin. Lekker als hoofdgerecht met 
Dit recept kan u terugvinden in: